• Język: Polski Polski
  • Waluta: PLN
  • Kraj dostawy: Polska
  • zmień

Język:

Waluta:

Kraj dostawy:

Dodano produkt do koszyka

Tajniki czekolady Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa

ebook

Format:

Tajniki czekolady Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa

Mark Tilling

Wydawnictwo: PROMISE

Cena: 57.00 brutto

Cena poprzednia: 79.80 zł

Koszty dostawy:
  • przesyłka email dla e-book 0.00 zł brutto
Opis produktu
Tytuł
Tajniki czekolady
Podtytuł
Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa
Autor
Mark Tilling
Język
polski
Wydawnictwo
Promise
ISBN
978-83-7541-401-1
Rok wydania
2019 Warszawa
Wydanie
1
Liczba stron
192
Format
pdf
Krótkie streszczenie: Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji BBC2, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje – od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.

„Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady”
Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego
Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Zapytaj o produkt