ebook
Potrawy i konserwy z grzybów
Elżbieta Kiewnarska
Poradnik kulinarny „Potrawy i konserwy z grzybów” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 80 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z grzybów prawdziwych, kozaków, pieczarek, rydzów, maślaków, smardzów, trufli, surojadek, chrząszczy, opieniek, gąsek, kurek, krówek i innych.
Opinie:
Wystaw opinię
Opinie, recenzje, testy:
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
Wydawnictwo: Armoryka
Koszty dostawy:
- Przesyłka email dla e-book 0.00 zł brutto
Zapytaj o produkt
Opis produktu
- Tytuł
- Potrawy i konserwy z grzybów
- Autor
- Elżbieta Kiewnarska
- Język
- polski
- Wydawnictwo
- Armoryka
- ISBN
- 978-83-7950-498-5
- Rok wydania
- 2019
- Liczba stron
- 85
- Format
- epub, mobi
Prezentacja wideo produktu: Potrawy i konserwy z grzybów
Pobierz fragment