• Język: Polski Polski
  • Waluta: PLN
  • Kraj dostawy: Polska
  • zmień

Język:

Waluta:

Kraj dostawy:

Dodano produkt do koszyka

Potrawy i konserwy z grzybów

ebook

Format:

Potrawy i konserwy z grzybów

Elżbieta Kiewnarska

Wydawnictwo: Armoryka

Cena: 7.00 brutto

Cena poprzednia: 10.00 zł

Koszty dostawy:
  • przesyłka email dla e-book 0.00 zł brutto
Opis produktu
Tytuł
Potrawy i konserwy z grzybów
Autor
Elżbieta Kiewnarska
Język
polski
Wydawnictwo
Armoryka
ISBN
978-83-7950-498-5
Rok wydania
2019
Liczba stron
85
Format
epub, mobi
Krótkie streszczenie: Poradnik kulinarny „Potrawy i konserwy z grzybów” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 80 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z grzybów prawdziwych, kozaków, pieczarek, rydzów, maślaków, smardzów, trufli, surojadek, chrząszczy, opieniek, gąsek, kurek, krówek i innych.
Prezentacja wideo produktu: Potrawy i konserwy z grzybów

Pobierz fragment

Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Zapytaj o produkt