ebook
Konfitury, kompoty i inne konserwy owocowe
Elżbieta Kiewnarska
Poradnik kulinarny „Konfitury, kompoty i inne konserwy owocowe” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 75 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z owoców na m.in.: konfitury, galarety, dżemy, soki owocowe z cukrem, kompoty, marynaty octowe, soki i konserwy owocowe bez cukru, owoce moczone, marmolady, sery owocowe, powidła.
Opinie:
Wystaw opinię
Opinie, recenzje, testy:
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
Wydawnictwo: Armoryka
Koszty dostawy:
- Przesyłka email dla e-book 0.00 zł brutto
Zapytaj o produkt
Opis produktu
- Tytuł
- Konfitury, kompoty i inne konserwy owocowe
- Autor
- Elżbieta Kiewnarska
- Język
- polski
- Wydawnictwo
- Armoryka
- ISBN
- 978-83-7950-495-4
- Rok wydania
- 2019
- Liczba stron
- 124
- Format
- epub
Prezentacja wideo produktu: Konfitury, kompoty i inne konserwy owocowe
Pobierz fragment