ebook
Jedz ryby. Przepisy przyrządzania karpia i innych ryb słodkowodnych.
Elżbieta Kiewnarska
Poradnik kulinarny „Jedz ryby” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 24 przepisy na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z ryb słodkowodnych – karpia, szczupaka, karasia, lina, sielawy i innych.
Opinie:
Wystaw opinię
Opinie, recenzje, testy:
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
Wydawnictwo: Armoryka
Koszty dostawy:
- Przesyłka email dla e-book 0.00 zł brutto
Zapytaj o produkt
Opis produktu
- Tytuł
- Jedz ryby. Przepisy przyrządzania karpia i innych ryb słodkowodnych.
- Autor
- Elżbieta Kiewnarska
- Język
- polski
- Wydawnictwo
- Armoryka
- ISBN
- 978-83-7950-494-7
- Rok wydania
- 2019
- Liczba stron
- 42
- Format
- epub
Prezentacja wideo produktu: Jedz ryby. Przepisy przyrządzania karpia i innych ryb słodkowodnych.
Pobierz fragment