• Język: Polski Polski
  • Waluta: PLN
  • Kraj dostawy: Polska
  • Zmień

Język:

Waluta:

Kraj dostawy:

Koszyk

Dodano produkt do koszyka

Gotowanie na parze. Zdrowa dieta. Porady lekarza rodzinnego

ebook

Gotowanie na parze. Zdrowa dieta. Porady lekarza rodzinnego

Monika von Basse

Praktyczny poradnik kulinarny zawierający wskazówki dotyczące gotowania na parze, zasad zdrowego odżywiania, diety osób starszych, a także ciekawe pomysły na zdrowe i szybkie obiady, kolacje czy desery. Znajdziesz tu instrukcje, jak krok po kroku przygotować na parze m.in. risotto z dynią, klopsiki cielęce z imbirem, indyka z fasolką szparagową, łososia z sosem jogurtowym, szparagi z szynką parmeńską i kurczaka z surówką.
Opinie: Wystaw opinię
Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

aby wystawić opinię.

Wydawnictwo: Literat

Cena: 3.00  brutto

Dlaczego kupują u nas inni ? :
1.  Chroń drzewa! używane i elektroniczne książki są dobre
2.  Możliwość zamówienia emailem wieszcz.pl@wieszcz.pl
3.  Możliwość złożenia zamówienia SMSem 537-472-622
4.  Dobra opinia Google zobowiązuje 4.5/5 Sprawdź>>>
5.  Upominek gratis do każdego zamówienia fizycznego
6.  Możliwość zwrotu zamówienia fizycznego do 30 dni
7.  Ubezpieczenie każdego zakupu do 300zł
8.  Najtańsza wysyłka już od 1,99 zł !
9.  Dobrze zabezpieczona przesyłka
10.Masz zbędne książki? Sprawdź>>>
11. Kontakt 24h Sprawdź>>>

Sprawdź nasze opinie 4.5/5 Sprawdź>>>

Ilość:
Gwarantujemy szybkie i bezpieczne zakupy:

Formy

Koszty dostawy:
  • Przesyłka email dla e-book 0.00 zł brutto
Zapytaj o produkt

Wszystkie pola są wymagane

Opis produktu

Tytuł
Gotowanie na parze. Zdrowa dieta. Porady lekarza rodzinnego
Autor
Monika von Basse
Język
polski
Wydawnictwo
Literat
ISBN
978-83-7898-474-0
Rok wydania
2013 Toruń
Format
pdf
Spis treści
Zdrowe odżywianie 1
Piramida zdrowia 2
Diety 4
Dieta śródziemnomorska 4
Dieta South Beach 5
Żywienie osób starszych 6
Zasady ogólne 6
Żywienie osób cierpiących na chorobę Alzheimera 8
Żywienie osób cierpiących na chorobę Parkinsona 9
Gotowanie na parze 10
Zasady ogólne 10
Sprzęt 11
Przepisy 12
1. Indyk z marchewką 12
2. Zupa dyniowa z kurczakiem 13
3. Warzywa z soczewicą 14
4. Risotto z dynią 15
5. Gulasz warzywny 16
6. Indyk z pieczarkami i ryżem 17
7. Kurczak ze szpinakiem i mango 18
8. Indyk z fasolką szparagową 19
9. Kurczak z surówką 20
10. Szparagi z szynką parmeńską 21
11. Ryż z wołowiną 22
12. Klopsiki cielęce z imbirem 23
13. Gołąbki wołowe z ziemniakami 24
14. Sandacz z melonem i szparagami 25
15. Łosoś z sosem jogurtowym 26
16. Pstrąg na niebiesko z sałatą 27
17. Flądra z kalafiorem 28
18. Morszczuk z koprem włoskim 29
19. Tuńczyk z kaparami 30
20. Dorsz z warzywami 31
21. Sosy
Sos winegret 32
Sos holenderski 32
Sos pomidorowy 32
Prezentacja wideo produktu: Gotowanie na parze. Zdrowa dieta. Porady lekarza rodzinnego

Pobierz fragment