• Język: Polski Polski
  • Waluta: PLN
  • Kraj dostawy: Polska
  • zmień

Język:

Waluta:

Kraj dostawy:

Dodano produkt do koszyka

Drób – sposoby przyrządzania

ebook

Format:

Drób – sposoby przyrządzania

Elżbieta Kiewnarska

Wydawnictwo: Armoryka

Cena: 7.00 brutto

Cena poprzednia: 10.00 zł

Koszty dostawy:
  • przesyłka email dla e-book 0.00 zł brutto
Opis produktu
Tytuł
Drób – sposoby przyrządzania
Autor
Elżbieta Kiewnarska
Język
polski
Wydawnictwo
Armoryka
ISBN
978-83-7950-493-0
Rok wydania
2019
Liczba stron
118
Format
epub
Krótkie streszczenie: Poradnik kulinarny „Drób – sposoby przyrządzania” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 60 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z drobiu – kur, kaczek, gęsi, indyków i perliczek.
Prezentacja wideo produktu: Drób – sposoby przyrządzania

Pobierz fragment

Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Zapytaj o produkt