ebook
Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków
Florentyna Niewiarowska, Wanda Malecka
Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków
Opis: Oryginalna książka kucharska z roku 1880! Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, galaret, marmolad, lodów, wódek, likierów, nalewek, ratafij, najrozmaitszych konserw owocowych w spirytusie i occie, owoców suszonych w cukrze itp. Bardzo wartościowa i przydatna dla wszystkich, którzy lubią spełniać się w kuchni!
Opis: Oryginalna książka kucharska z roku 1880! Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, galaret, marmolad, lodów, wódek, likierów, nalewek, ratafij, najrozmaitszych konserw owocowych w spirytusie i occie, owoców suszonych w cukrze itp. Bardzo wartościowa i przydatna dla wszystkich, którzy lubią spełniać się w kuchni!
Opinie:
Wystaw opinię
Opinie, recenzje, testy:
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
Wydawnictwo: Armoryka
Koszty dostawy:
- Przesyłka email dla e-book 0.00 zł brutto
Zapytaj o produkt
Opis produktu
- Tytuł
- Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków
- Autorzy
- Florentyna Niewiarowska, Wanda Malecka
- Język
- polski
- Wydawnictwo
- Armoryka
- ISBN
- 978-83-7950-935-5
- Rok wydania
- 2014
- Liczba stron
- 334
- Format
- epub, mobi
Prezentacja wideo produktu: Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków
Pobierz fragment