DESERY
Wanda Piotrowiakowa
W tradycyjnej polskiej kuchni desery podawane są na zakończenie posiłku, zazwyczaj na słodko, zimno albo gorąco. Dzięki możliwości przygotowania ich z najróżniejszych produktów, są świetnym urozmaiceniem dla domowych kuchni. Mogą także spełniać rolę podwieczorków, szczególnie wtedy, gdy przygotowane są z lekkostrawnych owoców. Główne produkty z których przygotowywane są desery to jajka, mleko, twarogi wszelkiego rodzaju i owoce. Wszystkie zawierają wapń orz witaminy niezbędne do odpowiedniego odżywiania się. W książce tej zostały zawarte przepisy na propozycje przygotowania słodkich deserów, które mogą urozmaicić niejeden domowy posiłek lub spotkanie towarzyskie.
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
- List ekonomiczny 3.00 zł brutto
- List polecony 10.00 zł brutto
- Orlen Paczka 10.00 zł brutto
- Paczka - Kurierem 14.00 zł brutto
- Paczkomaty InPost 16.00 zł brutto
Opis produktu
- Tytuł
- DESERY
- Autor
- Wanda Piotrowiakowa
- Język
- polski
- Okładka
- miękka
- Format
- 14.8x21.0 cm
- Stan
- dobry - podkreślony długopisem w środku
- Liczba stron
- 165
- Waga
- 0.16 kg
- Wydawnictwo
- Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne
- Rok wydania
- 1990
- Typ publikacji
- Książka
- Kod magazynowy
- 36 M